Australian SRC workshop (November 2017)

Monday, 27th Nov 

9:00 Intro and welcome

9:10 Antonio Chrysostomou  (SKAO, UK) – International SKA Regional Centres (30 min) – presentation

9:40 Peter Quinn (ICRAR) and Sarah Pearce (CASS CSIRO) – Progress towards an Asia-Pacific Regional Centre Network (30 min) – presentation

10:10 Ian Bird (CERN, Switzerland)  – CERN Regional Centres and Distributed Computing (30 min) – presentation

10:40 Morning tea

11:10 Minh Huynh (CASS CSIRO – ICRAR/UWA) and Baerbel Koribalski (CASS CSIRO) – ASKAP (30 min)

11:40 Randall Wayth (ICRAR/Curtin) – MWA (30 min) – presentation

12:10 Martin Meyer (ICRAR/UWA) – MeerKAT and SKA1-MID (30 min) – presentation

12:40 Lunch

13:40 Youling Yue (NAO, China) – FAST Data Centre (20 min) – presentation

14:00 Tao An (SHAO, China) – SKA China Regional Center: Preparations and Progress (20 min) – presentation

14:20 Andreas Wicenec (ICRAR/UWA) and  Slava Kitaeff (CASS CSIRO – ICRAR/UWA) – ERIDANUS Status (20 min) – presentation

14:40 Slava Kitaeff (CASS CSIRO – ICRAR/UWA) – Setting up the discussion framework (10 min)

14:50 Afternoon tea

15:30-17:00 Session 1 of actual workshop (2×40 min)

 

Tuesday, 28th Nov 

9:00-17:00 Discussion sessions

 

Wednesday, 29th Nov 

9:00-13:00 Discussion sessions


Comments are closed.